• ECOWOOD

Verdens populære gulvoverflateteknologi

Verdens populære gulvoverflateteknologi

Det er flere mest populære prosesser for overflatebehandling av massivt tregulv i verden.Lær mer om verdens populære gulvoverflatebehandlingsprosesser som maling, olje, sagmerker, antikk og håndarbeid.
Maling
Produsenten bruker en storskala malingsproduksjonslinje for å spraye gulvet med en jevn overflateglans og en viss glans, som ser veldig rent og komfortabelt ut.I dag er nesten all maling tilsatt UV-beskyttelse for å beskytte gulvet mot misfarging på grunn av ultrafiolette stråler.
Den største fordelen med et malt produkt er at det er veldig enkelt å rengjøre, ikke lett å holde på støv, og nesten ikke vedlikehold er nødvendig.Men det er også lettere å bli ripet opp av skarpe gjenstander og lar seg ikke reparere.
Oljet
Oljing gjøres vanligvis for hånd.Naturolje eller trevoksolje gnis for hånd inn i treet.Den har nesten ingen glans, ser mer naturlig ut og har en mer naturlig tekstur.Tråkkfølelsen er nesten uendelig nær stokken.
Den største fordelen med oljede produkter er at den har en utmerket stepping-følelse, og det er den mest miljøvennlige overflatebehandlingsmetoden nå, og den er lettere å reparere etter at overflaten er ripet opp, men den trenger vedlikehold hver 6. måned.

Antikk håndverk
Antikke håndverksgulv er et håndverk for å kunstig gjøre gulvet gammelt.Den dukker ofte opp samtidig med tegneprosessen.Selv om det antikke gulvet har ordet antikk, matches det antikke gulvet i selve dekorasjonsprosessen med moderne boliginnredning.Endringene har gitt boligen en følelse av alder i tillegg til å være moderne.Antikke gulv er stort sett favoritten til designere.
Fordelen er at designet er fyldig og den sansekontrasten er veldig sterk, men overflaten av tegneprosessen vil fortsatt føles litt ru sammenlignet med det håndlagde gulvet.
Rent håndlaget håndverk
Det høyeste håndverket innen gulvhåndverket, overflatebehandlingen gjøres fullstendig for hånd, og nå kan kun én gulvprodusent i Italia produsere det.

Gulvhåndverk inkluderer ikke bare de ovennevnte håndverksmetodene, men også håndoppskrapte gulv, metalliske malingsgulv, karboniserte gulv osv., men siden disse håndverkene er utdaterte, trenger vi ikke å utdype det.


Innleggstid: 29. august 2022